Skip to content

Vuoden tapahtuma

Vuoden tapahtuma erottuu tuhansien tapahtumien joukosta. Se voi olla asiakas- tai koulutustilaisuus, seminaari, kongressi, juhla, konsertti, lanseeraus tai näyttely. Omintakeinen toteutus, unohtumaton elämys ja tuloksellinen tilaisuus huomataan, siitä puhutaan ja pöhistään. Hyvin suunniteltu kokonaisuus vie tavoitteisiin ja puhuttelee tavoiteltua yleisöä. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.


K-Team Päivät

K-Team Päivät järjestettiin 2.11.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa vieraili päivän aikana ennätykselliset 7800 osallistujaa ja mukana oli yli 770 kauppiasta. K-Team Päivien tavoitteina on kehittää ammattitaitoa, nostaa myyjien arvostusta, rakentaa vertaisverkostoja, kasvattaa K-henkeä ja inspiroitua.

Tapahtuman tulokset mitataan kävijöiden tyytyväisyydellä ja tapahtumajärjestelyiden onnistumisella. Messut olivat suuremmat ja monipuolisemmat kuin aiempina vuosina: ruokapuolen yhteistyökumppanimäärä kasvoi ja mukana oli myös K-Raudan kumppaneita. Kävijäpalautteet olivat loistavat ja tapahtumajärjestelyt onnistuivat aikataulujen ja suunnitelmien mukaisesti.

K-Team Päiviä on kehitetty määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti vuosikymmenten ajan kävijäpalautteiden ja kokemuksemme perusteella. Verkostoituminen, ammattimessut ja iltaviihde ovat olleet kävijöidemme mielestä K-Team Päivien parasta antia.

 

The HIMSS & Health 2.0 European Conference

Sitra ja Business Finland olivat pääyhteistyökumppaneita ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetylle digitaalisen terveydenhuollon The HIMSS & Health 2.0 European Conferencelle 11.-13.6.2019 Helsingin Messukeskuksessa.

Tavoitteena oli törmäyttää lääketieteen, teknologian ja digitalisaation kansainväliset huippuasiantuntijat ja koota esille maailman parhaat digitaalisen terveydenhuollon innovaatiot. Vastaavaa alan tapahtumaa ei Suomessa ja Euroopassa ole.

Tapahtuma kokosi 3 000 lääketieteen, teknologian ja digitalisaation huippuasiantuntijaa yli 50 eri maasta. Helsinki järjestämispaikkana ylitti kaikki odotukset, tuloksena kävijäennätys. Konferenssi lisäsi ymmärrystä terveysalan muutoksesta ja trendeistä sekä oli erinomainen paikka verkostoitumiseen. Yritykset saivat laadukkaita kansainvälisiä kontakteja ja verkottuivat tehokkaasti myös keskenään.

WOMEX 2019 -musiikkitapahtuma

WOMEX 2019 maailmanmusiikkitapahtuma keräsi 23.-27.10.2019 Tampereelle 2500 kansainvälistä vierasta 83 eri maasta. Tampere-talon 250 messuosastolla oli mukana 670 näytteilleasettajaa 55 maasta. Yli 60 bändin ja sooloartistin showcase-konserteissa esiintyi 260 muusikkoa 47 maasta. YLE taltioi televisio- ja nettikäyttöön kaikki Tampere-talon iltakonsertit. Tampereella nähtiin 17 musiikkidokumenttia eri puolilta maailmaa, ja 25 konferenssipaneeliin osallistui 110 puhujaa.

Tavoitteena oli saada 25. kertaa järjestettävä, alansa tärkein kansainvälinen messutapahtuma WOMEX ensimmäistä kertaa Suomeen. Onnistuneen tapahtuman järjestäminen kansainvälisille osanottajille ja showcase-esiintyjille vaati riittävän julkisen tuen hankkimista. Tapahtuma tarjosi kotimaisille nykykansanmusiikkiartisteille ja toimijoille ainutlaatuisen näkyvyyden ja verkottumistilaisuuden sekä edisti diversiteettiä ja tasa-arvoa musiikkialalla.

WOMEX 2019 TAMPERE onnistui sekä sisällöllisesti että taloudellisesti. Tapahtumapaikat ja tekninen tuotanto saivat positiivista osallistujapalautetta. WOMEX 2019 esiintyjistä noin 45 % ja seminaarien puhujista noin 60 % oli naisia, mikä on kolme kertaa enemmän kuin koskaan aikaisemmin.