Skip to content

7 eri palkintokategoriaa

Mesoaja palkitsee messu- ja tapahtumaosaajia 7 eri kategoriassa. Palkittavat ovat sellaisia asiakasyritysten edustajia, jotka ovat tehneet rohkeita päätöksiä messuosallistumiseensa tai tapahtumamarkkinointiinsa liittyen, ottaneet käyttöön uusia ratkaisuja ja vaikuttaneet positiivisesti messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin kehittymiseen.

Voittajat valitsee arvovaltainen raati, joka koostuu media-alan vaikuttajista ja asiantuntijoista. Voittajat palkitaan 3000 € stipendillä, jotka myöntää Suomen Messusäätiö.

 

Vuoden sykähdyttäjä

Vuoden sykähdyttäjä on messu -ja tapahtuma-alan lupaava tulokas tai omalla panoksellaan messu- ja tapahtuma-alaa vauhdittanut avainhenkilö. Ehdolla ovat dynaamiset eri toimialojen vaikuttajat, jotka vievät tekemisellään messumediaa eteenpäin ja tuovat alalle merkittävää nostetta. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.

Vuoden b2b-markkinoija

Vuoden b2b-markkinoija on yritys, organisaatio tai brändi, joka osaa hyödyntää luovasti ja tuloksekkaasti tapahtumaan osallistumisen omassa b2b-markkinoinnissaan ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman. Messuosallistuminen nivoutuu tehokkaasti osaksi b2b-markkinoinnin kokonaisuutta ja on merkittävä tekijä tulosten saavuttamisessa. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.

Vuoden messuteko

Vuoden messuteko uudistaa messu- ja tapahtuma-alaa oivaltavalla, jopa yllättävällä tavalla. Maailma muuttuu ja uudistuu vauhdilla – ja jonkun täytyy olla ensimmäinen. Vuoden messutekoon yltävä yritys, organisaatio tai henkilö on näyttänyt tekemisellään tietä muille. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.

Vuoden tapahtuma

Vuoden tapahtuma erottuu tuhansien tapahtumien joukosta. Se voi olla asiakas- tai koulutustilaisuus, seminaari, kongressi, juhla, konsertti, lanseeraus tai näyttely. Omintakeinen toteutus, unohtumaton elämys ja tuloksellinen tilaisuus huomataan, siitä puhutaan ja pöhistään. Hyvin suunniteltu kokonaisuus vie tavoitteisiin ja puhuttelee tavoiteltua yleisöä. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.

Vuoden messuosasto

Vuoden messuosasto tekee kunniaa luovuudelle, suunnittelusta toteutukseen, tavoitteita unohtamatta. Toimiva osasto jättää kävijälle mieleenpainuvan muistijäljen ja tukee osastolla työskentelevän messutiimin työtä – osaston koosta tai budjetista riippumatta. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.

Vuoden messutiimi

Onnistunut osastotyöskentely messuilla vaatii saumatonta tiimityötä. Vuoden messutiimi puhkuu ja puhaltaa, mutta tarkasti ja tehokkaasti samaan hiileen. Työskentely vie tavoitteista tuloksiin ja siinä näkyy ammattitaitoinen johtaminen, sujuva sisäinen viestintä ja tiimin jäsenten ammattitaidon osaava hyödyntäminen. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.

Vuoden vastuullisuusteko

Vuoden vastuullisuusteko voi olla iso tai pieni, mutta se on jotain uutta ja oivaltavaa, joka auttaa omalta osaltaan meitä matkalla kohti kestävämpiä elämyksiä. Se voi olla omalla osastolla tai osana koko tapahtumaa. Parhaimmallaan se muokkaa tekemistä tai mielipiteitä ja leviää myös muiden käyttöön. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.