Skip to content

Vuoden 2018 Mesoajat palkittiin 11 eri palkintokategoriassa

Kiitos kaikille gaalaan osallistuneille messu- ja tapahtumaosaamisen ammattilaisille ja alan vaikuttajille! Ansaitut tunnustukset jaettiin 11 eri kategoriassa ja upean gaalaillan kruunasivat kitaristivirtuoosi Petteri Sariola, säkenöivä Krista Siegfrids sekä ihana Kasmir.

Gaalan järjesti Messukeskus Helsinki. Tapahtuman kumppaneita olivat radiokanava BusinessFM, Mainostoimisto Halo, Drama Moving Pictures, PALS, Novelle ja tapahtumajärjestäjä Factor Nova Oy. Tapahtuman toteutusta tukee Suomen Messusäätiö.

Palkitsimme asiakasyritysten edustajia, jotka ovat tehneet rohkeita päätöksiä messuosallistumiseensa liittyen, ottaneet käyttöön uusia ratkaisuja ja vaikuttaneet positiivisesti messumedian kehittymiseen.

Onnittelut menestyksekkäille Mesoajille!

 

Kuvia vuoden 2018 gaalasta

 

Vuoden Messuhelmi: Natcos Nordic

Voittajalla oli messuosallistumiselle selkeät tavoitteet ja messuosallistuminen oli kokonaisvaltaisesti osa markkinointiviestintää myös ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen. Toteutus osoitti kohderyhmän syvällistä tuntemista, ja messuosallistumisella tehtiin tulosta.

Lue koko tarina

Vuoden messuosasto: Kemikalioliike Olet Kaunis Oy

Voittajan osasto ylitti kaikki tavoitteet ja toimi ennätysruuhkasta huolimatta. Voittaja onnistui luomaan massiivisen yleisönsuosion maltillisella budjetilla.

Lue koko tarina

Vuoden messutiimi: SKS Group Oy

Voittaja hyödynsi messutiimissään monipuolisesti yrityksensä osaamista, motivoi ihmiset tavoitteiden kautta ja rakensi messutiimin ammattimaisesti.

Lue koko tarina

Vuoden markkinoija: Anno

Voittaja yhdisti tapahtuman saumattomasti markkinointiviestintäänsä pitkän aikaa. Odotuksia rakennettiin taitavasti ja sosiaalista mediaa hyödynnettiin tuloksellisesti.

Lue koko tarina

Vuoden ohjelma: Suomen kukkakauppiasliitto ry, Helsingin piiri ry

Voittaja onnistui todella kustannustehokkaalla ja innovatiivisella toteutuksella osallistamaan ja innostamaan yleisöä ja tavoitteidensa mukaan lisäämään kiinnostusta alaan.

Lue koko tarina

Vuoden tapahtuma: SLUSH

Voittaja on uudistuva maailmanluokan tapahtuma, josta otetaan globaalisti mallia. Huomioarvo on ylivoimainen ja tapahtuma yhteiskunnallisesti vaikuttava.

Lue koko tarina

Vuoden juhla: Viini Wine Awards 2017

Voittajajuhla oli loppuunmyyty. Voittaja hyödynsi juhlan tunnettuuden kasvattamiseen ja markkinointiin tehokkaasti.

Lue koko tarina

Vuoden kokous: Suomi100Forum

Voittaja hyödynsi uudenlaista työskentelymallia luodessaan innovatiivista kokoustapahtumaa.

Lue koko tarina

Vuoden messut: Konepaja-messut, Tampereen Messut

Ensimmäisellä kerralla nappiin! Voittaja ylitti kävijätavoitteensa kirkkaasti ja toteutti tapahtuman kohderyhmä edellä.

Lue koko tarina

Vuoden sykähdyttäjä: Kimmo Hurri, KTM Nordic Oy

Voittaja on ollut pitkään mukana kehittämässä tapahtumaa, joka on ainutkertaisen merkittävä koko alalle. Pitkäjänteinen sitoutuminen on auttanut rakentamaan tapahtuman, joka kasvaa ja uudistuu ja on tuloksellinen kaupanteon alusta.

Lue koko tarina

Vuoden messuteko: Immersal Oy

Jonkun on oltava ensimmäinen. Voittaja on onnistunut AR-ratkaisullaan luomaan uutta koko alalle ja saavuttanut sillä kansainvälistä huomiota.

Lue koko tarina