Mesoaja-tuomaristo 2018

Vuoden 2018 tuomaristo koostui nimekkäistä markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista. Lisäksi tuomariston toimintaan osallistui valtakunnallisesti messutoimijoiden edustajia sekä niiden asiakasyritysten edustajia.

 

LUE TIEDOTE

Aapo Hollanti

Mainostoimisto HALO, perustaja, CEO

Mainostoimisto HALO on luova mainos- ja digitoimisto, jonka vetäjänä Aapo Hollannilla on laaja kokemus brändiviestinnän kirkastamisesta aina pienistä brändeistä suuriin ja tuotteista palveluihin. Mainostoimisto HALO vastaa myös Mesoaja-palkintogaalan ilmeen suunnittelusta.

Pekka Hurme

Business FM, perustaja, radiojohtaja

Muun muassa Metroradio Finland Oy:n toimitusjohtajana toiminut ja Business FM radiokanavan perustajalla Pekka Hurmeella on yli 20 vuoden kokemus haastavista myyntijohtajan ja toimitusjohtajan tehtävistä B2B- ja B2C-liiketoimintaympäristöissä.

Jenny Jännäri

Kauppalehti Optio, esimies

Jenny Jännäri vetää Kauppalehti Option toimitusta. Hän uskoo elävien kohtaamisten voimaan. Joka vuotinen Option Gaala on opettanut hänet arvostamaan tapahtumajärjestäjien ammattitaitoa.

Anne Korkiakoski

Hallitusammattilainen

Markkinoinnin kummitädiksi kutsutulla Anne Korkiakoskella on laaja kokemus markkinoinnin- ja viestinnän alalta. Koneen markkinointijohtajana ja johtoryhmän jäsenenä vuosina 2008–2014 toiminut Korkiakoski toimii hallitusammattilaisena ja tuo Mesoaja tuomaristoon laajaa näkemystä markkinoinnin ja messumedian tärkeydestä.

Pekka Mattila

Aalto Yliopisto, professori

Pekka Mattila toimi yli 10 vuotta finanssialan kehitys- ja johtotehtävissä ja siirtyi vuonna 2008 markkinoinnin ja liikkeenjohdon konsultoinnin pariin. Mattila toimii Aalto University Executive Education -ryhmän toimitusjohtajana sekä johtamisen ja markkinoinnin professorina moninaisissa johtamisen kehittämisen ohjelmissa.

Mikko Noronen

Factor Nova Oy, toimitusjohtaja

Tapahtuminen pioneeri, kohtaamisten kehittäjä ja Factor Novan toimitusjohtaja Mikko Noronen on työskennellyt toimialalla yli viisitoista vuotta ja ollut mukana yli 1000 erilaisen tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa eri puolilla maailmaa.

Lauri Sipilä

BrandWorxx Oy, Senior Consultant

Lauri Sipilä toimii konsulttina BrandWorxx Oy:ssä, jonne hän siirtyi MARK Suomen Markkinointiliiton toimitusjohtajan tehtävästä syyskuun alussa. Tämän lisäksi hän on aktiivinen hallituksen jäsen ja osakas Pro-Source Oy:ssä. Sipilän työhistoriaan sisältyy useita vuosia eri mainostoimistoissa yhteys- ja johtotehtävissä, markkinointialan koulutusta ja konsultointia sekä julkaisuja eri medioissa. Hän on kirjoittanut kirjan ”Käytännön markkinointi. Nyt” (Infor 2008) ja ollut toisena kirjoittajana kirjassa ”Mielipidejohtaja” (Talentum 2014).

Anni Vepsäläinen

Messukeskus Helsinki, toimitusjohtaja

Messukeskuksen toimitusjohtajalla Anni Vepsäläisellä on vankka kokemus yritystoiminnan kehittämisestä. Hänellä on takanaan 18 vuoden ura TeliaSonerassa ja hän on työskennellyt myös HRM Partnersin ja  Diacor Terveyspalveluiden toimitusjohtajana.

Helena Wallo

Faustus, kouluttaja ja puhuja

Tapahtumatohtori Helena Wallolla on kymmenien vuosien kokemus paitsi markkinoinnista ja tapahtumista, myös messumediasta ja sen kehittymisestä. Hän kouluttaa oppilaitoksissa, yliopistossa, yrityksissä sekä erilaisissa valtakunnallisissa organisaatioissa, suurissa ja pienissä yrityksissä.

Hannu Vähätalo

Tampereen Messut Oy, toimitusjohtaja

Tapahtuma-alan rautainen ammattilainen, joka toimii tällä hetkellä Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtajana.