Skip to content

Mesoaja-tuomaristo

Mesoaja-tuomaristo koostuu aina nimekkäistä markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista. Lisäksi tuomariston toimintaan osallistuu valtakunnallisesti messutoimijoiden edustajia sekä niiden asiakasyritysten edustajia.

Vuoden 2021 Mesoaja-kisaa tuomaroivat:

Marica Thorén

MarkkinointiKollektiivi, Head of Partnerships

Marica Thorén suunnittelee ja tuottaa yhdessä mahdollistajakumppaneiden kanssa toimia ja sisältöjä markkinoinnin ammattilaisten reilun 15 000 hengen yhteisölle, MarkkinointiKollektiiville. Kollektiivin unelmaa maailman parhaana markkinoinnin tekemisestä Suomessa tavoitellaan tuomalla alan ammattilaisia yhteen, jakamalla tietoa ja auttamalla, opettamalla ja oivalluttamalla.

Työssään Marica kokee upeimmaksi kohtaamiset, joissa jokainen antaa palan omasta osaamisestaan yhteiseen pottiin. Mesoaja-kisalta Marica odottaa jaettavia oppeja inspiraatioksi kaikille!

 

Hanna Laakkonen

Tapahtumamarkkinointitoimisto TAPAUS Oy, asiakkuusjohtaja

Hanna Laakkonen yhdistää Tapauksen asiakkuusjohtajana 15 vuoden viestintä- ja markkinointiviestintäosaamisensa tapahtumamarkkinointiin. Häntä inspiroivat luovuudellaan vaikuttavat, laadukkaat kohtaamiset, joissa asiakasyrityksen pääviestit heräävät elämyksellisesti eloon ja saavat aikaan tavoiteltuja tuloksia.

Ennen Tapausta hän on työskennellyt Viestintätoimisto Drumissa ja Nokian yhtymäviestinnässä- ja markkinoinnissa.

Anni Vepsäläinen

Messukeskus Helsinki, toimitusjohtaja

Messukeskuksen toimitusjohtajalla Anni Vepsäläisellä on vankka kokemus yritystoiminnan kehittämisestä. Hänellä on takanaan 18 vuoden ura TeliaSonerassa ja hän on työskennellyt myös HRM Partnersin ja Diacor Terveyspalveluiden toimitusjohtajana.

Tänä vuonna Mesoajassa painotetaan perusteluissa ja valinnoissa vastuullisuutta. Erityisesti sosiaalinen vastuu on Annille tärkeää. Hänen halunsa tehdä vapaaehtoistyötä yhteiskunnallisten asioiden puolesta näkyy muun muassa hänen aktiivisessa roolissaan Naisten Pankin toiminnassa, jonka ohjausryhmän puheenjohtajana hän myös tällä hetkellä toimii.

Osnat Mangs

Tapahtumamarkkinointitoimisto Sisters Inc. Event Architect, Partner

Osnat Mangs on yrittäjä, Sisters Inc.in toinen perustajasiskoksista. Tapahtuma-arkkitehdin työ sisältää luovaa suunnittelua ja -konseptointia, palvelukonseptien kehittämistä ja asiakkuuksien johtamista.

Osnat hyödyntää kokemuksellisuuden luomisessa 16-vuotista uraansa ja kokemustaan tapahtumamuotoilusta ja osallistujakokemuksesta.
Kohtaamiset ja niiden tuloksellisuus ovat Osnatin intohimo mikä näkyy myös hänen johtamansa Sisters Inc.in menestyksessä alan kilpailuissa.

Jimi Veijonen

Def Agency, strategi

Jimi Veijonen on yrittäjä ja Def Agencyn perustajaosakas. Jimi on toiminut 20-vuotisen uransa aikana markkinointiviestinnän toimistoissa toimitusjohtajana, suunnittelijana sekä strategina. Laaja kokemus markkinoinnin ja viestinnän suunnittelusta tarjoilee hyvän pohjan myös tapahtumien ja tapahtumarkkinoinnin tarkasteluun.

Ennen Def Agencyn perustamista tapahtumatekeminen tuli tutuksi Irokeesin ja MKTG Finlandin suunnittelujohtajan roolissa. Jimiä innostaa markkinointiviestinnän muutos, jossa markkinointiteot sekä sisällöntuotanto nousee keskiöön.

Juha-Petri Loimovuori

Alma Talent Oy, toimitusjohtaja

Vuodesta 2006 Juha-Petri Loimovuori on toiminut Kauppalehden ja sittemmin Alma Talentin toimitusjohtajana ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus mediamaailmasta. Kauppalehti on ollut pioneeri digitaalisen median ja markkinoinnin saralla Suomessa, mutta on sen lisäksi aina satsannut markkinoinnissaan vaikuttaviin asiakastapahtumiin, parhaana esimerkkinä Kauppalehti Option vuosittainen Gaala.

Tuomaristoon Juha-Petri tuo erityisesti näkemyksellisyyttä siitä, että miten tuloksellinen markkinointi parhaimmillaan toimii liiketoiminnan tukena.