Skip to content

Vuoden sykähdyttäjä

Vuoden sykähdyttäjä on messu -ja tapahtuma-alan lupaava tulokas tai omalla panoksellaan messu- ja tapahtuma-alaa vauhdittanut avainhenkilö. Ehdolla ovat dynaamiset eri toimialojen vaikuttajat, jotka vievät tekemisellään messumediaa eteenpäin ja tuovat alalle merkittävää nostetta. Voittaja palkitaan 3000 € stipendillä.


Anri Väre, KirjaKallion tuottaja

Anri Väre on toiminut vuodesta 2017 Helsingin Kirjamessujen ja Kallion lukion monivuotisen yhteistyöprojektin KirjaKallion tuottajana. KirjaKallion puitteissa lukiolaiset tuottavat Helsingin Kirjamessuille täyden lavallisen ohjelmaa. Tuottajana Anri vastaa KirjaKallion ja messujen välisestä yhteistyöstä, KirjaKallion ohjelman suunnittelusta sekä muista tuotannollisista tehtävistä.

Anrin sydämellisellä ja intohimoisella otteella KirjaKalliosta on kasvanut taho, jonka kanssa Kirjamessut, kustantajat sekä eri kulttuuritoimijat haluavat tehdä yhteistyötä. KirjaKallio on projekti, jonka äärellä sadat opiskelijat ovat innostuneet ja oppineet ja siitä on kasvanut toimija, joka puhuu rohkeasti ja yleisöään aliarvioimatta kirjallisuuden puolesta.

Anri rohkaisee sekä KirjaKalliossa toimivia, että sen avulla tavoitettavia nuoria. Yhteistyö KirjaKallion kanssa on mutkatonta ja sujuvaa ja se on luonut ilmapiirin, jossa kirjakalliolaiset kannustavat toisiaan ja ymmärtävät työskentelevänsä yhteisen tavoitteen eteen.

 

Pia Heikkurinen, HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019:n ”liekinheitin”

Pia Heikkurinen on Sitran Uudistumiskyvyn teema-asiantuntija. Pia oli avainhenkilönä varmistamassa digitaalisen terveydenhuollon huippukonferenssin HIMSS & Health 2.0 European Conference 2019 onnistumisen. Pian rooli oli keskeinen neuvotteluissa kongressin siirrosta Suomeen sekä toimivan yhteistyöverkoston ja työtavan rakentamisessa niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Pia hoiti tehtävänsä pieteetillä varmistaen suomalaiselle osaamiselle näyttävän aseman kovatasoisessa ohjelmassa. Hänellä riitti silmää ja energiaa lukuisille pienille ja suurille käytännön seikoille tapahtuman järjestelyissä. Hän piti yllä huikeaa yhteishenkeä, jakoi tietoa ja kannusti. Hän oli aktiivinen toimija ohjelmatoimikunnassa, kahdessa eri palkintoraadissa, markkinointi- ja viestintätiimissä sekä tapahtuman partnereiden ydinryhmässä.

Kongressi oli huikea menestys ja samalla varmistui seuraavienkin konferenssien järjestäminen Suomessa. Pialla on valtavasti tietoa, osaamista, verkostoja ja ainutlaatuinen kyky innostua ja innostaa muitakin. ”Kuin liekinheitin”, kuvasi eräs kongressin verkoston jäsenistä Pia Heikkurisen vaikutusta muihin.

 

Tarja Viilola, K-Raudan Creative Director

Tarja Viilola on rohkeasti uudistanut K-Raudan tapahtumamarkkinointia innovatiivisilla ja rohkeilla toteutuksillaan saaden aikaan suuren rakennemuutoksen rautakaupan alan tapahtumissa. Tarjan asenne innostaa niin omaa tiimiä kuin asiakkaitakin.

Tuloksena on selkeä suunnanmuutos K-Raudan tapahtumamarkkinoinnissa. Tarja Viilola saa oman tiiminsä vahvasti mukaan visionsa toteuttamiseen. Tapahtumissa on päästy loistaviin tuloksiin tiiviin, innovatiivisen ja toista kunnioittavan yhteistyön avulla. Tarjan rohkeus haastaa, tehdä asioita uudella tavalla ja uskallus vaatia aina parempaa on vienyt yhteistyötä eteenpäin.

Tarja Viilola on myös muuttanut merkittävästi K-Raudan ilmettä tapahtumissa. Arvostuksesta osoituksena on loppuvuodesta nimitys Senior Brand Managerista Creative Directoriksi. Kesko on voinut hyödyntää K-Raudan onnistumisia omassa sisäisessä markkinoinnissaan. Tarja Viilolan tiimi on ollut ylpeä K-Raudan osastojen toteutuksista ja se on näkynyt iloisena ja palvelualttiina esiintymisenä osastoilla.