Skip to content

Vuoden messuhelmi ehdokas: Natural Goods Company

Natural Goods Company on Suomen johtavan luonnonkosmetiikan maahantuojan Natcos Nordicin omistama kokonaisvaltaisen kauneuden konsepti, johon kuuluu verkkokauppa sekä kauneushoitola Helsingin Töölössä. Natural Goods Companyn missiona on tarjota kuluttaja-asiakkaalle kokonaisvaltainen näkemys ihon ja kehon hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä ja tarjota yksilöidyt tuotteet ja palvelut. Tavoitteena onkin tuoda kokonaisvaltainen kauneus, hyvinvointi sekä luonnonkosmetiikka osaksi jokaisen arkea ja elämäntapaa.

Tämän tavoitteen pohjalta Natural Goods Company rakensi messuohjelman tukemaan koko vuoden myynti- ja markkinointisuunnitelmaa niin, että tuotemyynnin lisäksi osastolle otettiin ohjelmaksi non-stop -miniluentoja. Luennoille valjastettiin omien ihonhoidon ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden lisäksi ulkopuolisia asiantuntijoita, mm. jooga-ohjaaja&kosmetologi Katja Kokko ja hyvinvointivalmentaja Karita Tykkä. Aiheina luentolavalla oli mm. erilaisten ihohaasteiden hoito, probioottien vaikutus hyvinvointiin, ruokainspiraatio, sekä virkistävä kasvohieronta -workshop ja messuilla lanseeratun uutuus-sarja Whamisan kauneustrendin harjalla oleva korealainen “7 skin method” -demo. Myös I Love Me -messujen päälavoilla nähtiin Natural Goods Companyn puheenvuoroja: “Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin haasteet” -paneeli sekä “Kauneudenhoidon kuumimmat trendit” -luento, jotka saivat runsaat yleisöt ja paljon positiivista palautetta vielä pitkään messujen jälkeen.

Messujen suunnittelu aloitettiin noin puoli vuotta ennen tapahtumaa. Tapahtumaa varten palkattiin lisää osasto-henkilökuntaa sekä kassapalveluihin että osasto-ohjelmaa varten. Ennakkoon tavoitteita edistettiin käyttämällä maksimitasolla messujen kalenteriominaisuutta, josta toimittajat ja kuluttajat näkevät messujen ohjelman. Analytiikan mukaan messuilta saatiin myös kiitettävä määrä uusia liidejä. Muista toimijoista Natural Goods Company erottui edukseen mm. hyödyntämällä myös messujärjestäjän tarjoaman orgaanisen ennakkomarkkinoinnin sekä ohjelma-ajan isoilla lavoilla. Messut onnistuivat hyvin myynnillisesti ja osastolla virtasi tasaisesti kävijöitä, joten tavoitteisiin oltiin todella tyytyväisiä.

Yrityksen nettisivuille