Vuoden messut ehdokas: Fastfood & Cafe & Ravintola, Easyfairs

Fastfood & Café & Ravintola-tapahtuma on Suomen merkittävin ja ikimuistoisin ravintola-alalle ja sen ammattilaisille omistettu kohtaamispaikka. Tapahtuman näytteilleasettajia ovat yritykset, joiden tarjonta on suunnattu ravintola-, kahvila-, pikaruoka- ja ruokapalveluita tarjoaville yrityksille. Tapahtuman vierailijat ovat ravintola-alan yrittäjiä sekä ravintoloiden ja muiden alan toimipaikkojen ostopäättäjiä. Tapahtuma koostuu yritysnäyttelystä, ajankohtaisesta seminaariohjelmasta, elämyksistä, asiantuntijapuheenvuoroista, tulevaisuuden näkymistä, viihtyisästä tunnelmasta, sekä erilaisista teema-alueista.

Fastfood & Café& Ravintola -tapahtuma avasi ovensa ensimmäistä kertaa suomessa vuonna 2009 ja on siitä lähtien tarjonnut alalle inspiraatiota ja innovaatioita mielikuvituksellisella ja täysin uudella tavalla, sekä toiminut ohittamattomana kohtaamispaikkana toimialan kaikille yrityksille, jotka haluavat löytää uusia asiakkaita, lisätä kannattavia kumppanuuksia, sekä kasvattaa myyntiään. Fastfood & Café & Ravintola 2017 -tapahtuma rikkoi omat ennätyksensä, kun tapahtumaan osallistui yli 13 000 vierailijaa ja yli 200 näytteilleasettajaa. Ammattilaisia tapahtuma keräsi yhteen yli kahdestakymmenestä eri maasta.

Fastfood & Café & Ravintola on vuosien saatossa kasvanut, kehittynyt ja kansainvälistynyt huimaa vauhtia. Tämä tapahtuma on suunniteltu kaikille intohimoisesti alalle omistautuneille henkilöille jotka odottavat alan tapahtumilta vähän enemmän. Tapahtuma voitti myös Project of the year 2017 -palkinnon Easyfairsin sisäisessä, kansainvälisessä palkintogaalassa.

Tapahtuman menestystarinan takana ovat sen suunnitteluun ja toteutukseen vahvasti osallistuneet ja vaikuttaneet näytteilleasettajayritykset, laadukkaat vierailijat, yhteistyökumppanit sekä kaikki tapahtuman rakentamiseen osallistuneet sidosryhmät, jotka näyttävät suunnan tapahtumajärjestäjä Easyfairsin kehitys- ja suunnitelutyölle ja joiden toiveiden pohjalta Easyfairs toteuttaa tapahtuman.

Tapahtuman vierailijoista 99% on kiinnostunut vierailemaan myös seuraavassa tapahtumassa ja 99% näytteilleasettajista suosittelee tapahtumaan osallistumista.

MESSUJEN NETTISIVUILLE