Vuoden tapahtuma –ehdokas: EAACI 2017 –kongressi

EACCI 2017 -kongressin järjestämiseen osallistui lukuisia tahoja. Messukeskuksen tiimin koko oli 15 henkeä, tieteellinen näyttelytoimikunta osallistui 25 hengen tiimillä ja EAACI:n puolelta mukana oli 35 henkinen tieteellisen ohjelman toimikunta. Lisäksi abstrakteista ja käytännön järjestelyistä vastasi taho 10 hengen tiimillä ja saksalainen Interplan vastasi näyttelystä 10 hengen tiimillä. EAACI:n johdosta järjestämiseen osallistui myös 8 henkeä. Tiimin koko oli siis noin 103 henkeä.

EACCI 2017 –kongressi on maailman kookkain allergian-alan kongressi. Tapahtuma järjestetään vuosittain. Tällä kertaa paikalle saapui yli 8000 delegaattia. Vuoden 2017 tapahtuma olikin suurin kongressin historiassa. Kongressi oli suunnattu pääasiassa lääkäreille, allergiatutkijoille, hoitajille ja teollisuuden edustajille.

Suomalaiset järjestäjät ja järjestö olivat tyytyväisiä kongressin toteutukseen. Järjestö pelkäsi aluksi, etteivät vieraat jaksa matkustaa Helsinkiin. Järjestön tavoitteena on kuitenkin levittäytyä mahdollisimman laajalle ja kongressiin osallistui 100 kansallisuutta.

Kongressin nettisivuille