Vuoden Messuhelmi -ehdokas: Delete

Delete osallistui Kiinteistömessuille. Messuosallistumiselle ei asetettu tänä vuonna numeerisia tavoitteita. Tarkoituksena oli parantaa näkyvyyttä. Yritys koki onnistuneensa messuosallistumisessaan. Uusia kontakteja saatiin runsaasti.

Deletellä oli osastolla viivakoodinlukija, jolla rekisteröitiin osastolla kävijät. Lisäksi osastolla oli Delete-peli, jolla houkuteltiin messuvieraita osastolle. Yritys tunnetaan myös viime vuosina osastolla jaetuista Kouvolan Lakritsin lakuista, jotka olivat mukana myös tämän vuoden messuosastolla.

Deleten osasto poikkesi muista alan toimijoista selkeydellään. Messuilla kerätyt liidit viedään aina CRM-järjestelmään. Tämän jälkeen kontakteja ryhdytään työstämään myyntijohtajan kanssa. Kun messuilla kerätyt liidit on viety CRM-järjestelmään, ne segmentoidaan ja sen jälkeen käytetään mukana markkinoinnissa. Messujen jälkeen jälkimarkkinointina toimivat uutiskirjeet.

Yrityksen messuosallistumisten tavoitteena on saada messuihin käytetty investointi vähintään viisinkertaisena takaisin. Delete arvioi, että tavoitteessa onnistuttiin. Näkyvyyden osalta arvioitiin, että tavoitteet saavutettiin, koska kohderyhmä tuntee yrityksen ja etsii heidän osastonsa messuilta.

Yrityksen nettisivuille