Vuoden tapahtuma -ehdokas: Wakarun Prosessipäivät

  • Maailman luokan puhujia
  • Rohkea toteutus messuhallissa kokousmaailman sijaan
  • Korkein osallistujamäärä koskaan
  • Runsaasti positiivista kävijäpalautetta
  • Onnistunut rakentaminen

Wakarun Prosessipäivät oli kaksipäiväinen tapahtuma, joka oli rakennettu yhteen messuhalliin. Hallissa oli kolme esityssalia sekä kumppanialue, jossa oli noin parikymmentä kumppania. Molempina päivinä oli kolme kaikille yhteistä keynote-puheenvuoroa, joihin oli haettu maailmanluokan puhujia. Tapahtuman teema liittyi tiedon keräämiseen, jalostamiseen ja hyödyntämiseen prosesseissa ja prosessikehityksessä.

Tänä vuonna Wakarun Prosessipäivät siirtyi Messukeskuksen kokoustiloista messuhalliin. Messukeskus oli korvaamaton apu tapahtuman käytännön toteutuksen suunnittelussa. Tapahtuma rakennettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa tyhjään halliin ja siksi tilan ja yksityiskohtien hahmottaminen oli haastavaa.

Kumppaneilta tuli palautetta, että tämä oli ”paras tapahtuma ikinä”. Kumppanit olivat palautteen mukaan saaneet tapahtumassa runsaasti uusia liidejä ja kontakteja, jotka todennäköisesti johtavat toimeksiantoihin. Lisäksi palautteessa kehuttiin toimivaa ja väljää tilaa.

Wakaru saavutti tapahtumalle asetetut kävijä- ja kumppanityytyväisyyden tavoitteet. Taloudellisesta tavoitteesta jäätiin, mutta osallistujamäärä oli tänä vuonna korkein koskaan. Tämän vuotiset puitteet olivat onnistuneet ja tapahtuma järjestetään seuraavalla kerralla myös messuhallissa.

Tapahtuman nettisivuille