Vuoden Messutiimi -ehdokas: VWR International Oy

VWR International oli mukana Chembio -tapahtumassa. Päätös messuille osallistumisesta tehtiin viime tipassa. Messutiimi valittiin esimiesten ja johtoryhmän yhteisellä pohdinnalla. Tiimin valinnassa pyrittiin kattamaan yrityksen laajan tuotevalikoiman kaikki osa-alueet ja ottamaan mukaan asiantuntijat joka kohderyhmästä.

VWR Internationalilla ei ollut varsinaisia mittareita työntekijöiden hyvinvoinnin ja tekemisen mittaamiseen. Ilmapiiri pyrittiin pitämään avoimena ja ratkaisujen tekemiseen ja ideoimiseen osallistuivat kaikki. Tästä seurasi hyvä messuhenki: ihmiset olivat saaneet esittää toiveita ja kaikki seisoivat valitun strategian takana.

Messutiimin työt oli suunniteltu siten, ettei tiimiläisten tarvinnut seistä koko aikaa messuosastolla. Työntekijät saivat halutessaan osallistua mielenkiintoisille luennoille. Messujen tarjonta oli niin hyvä, että ihmiset saivat motivaatiota omaan tekemiseensä siitä, että saivat osallistua kiinnostaville luennoille. Messutiimin hyvä fiilis näkyi päällepäin: tiimin iloisuus oli nähtävissä ja aistittavissa. Isoimpana positiivisena seikkana koettiin tunne siitä, että yritystä ja tiimiä oli odotettu tapahtumaan. Runsas palaute asiakkailta oli myös positiivista. Messujen tunnelmaa kuvattiin positiiviseksi. Messutiimille jäi tunne, että ”tämä on meidän paikka”.

Yrityksen nettisivuille