Vuoden Messuosasto -ehdokas: Vimmacompany

Vimmacompany osallistui tänä vuonna Lapsi-messuille ensimmäistä kertaa. Yritys lähti kokeilemaan messuosallistumista avoimin mielin. Lapsimessut osoittivat, että ihmiset haluavat viettää viikonloppujaan vierailemalla messuilla ja tekemällä siellä ostoksia.

Messuosasto oli hyvin simppeli. Huomio kiinnittyi värikkäisiin printteihin, jotka keskustelivat katseenvangitsevan taustaelementin kanssa. Taustaelementiksi oli valittu ilmapalloseinä, koska sen haluttiin olevan kutsuva ja vetoavan sekä lapsiin että aikuisiin. Lisäksi osastolla oli myytäville vaatteille tasot ja rekit sekä myyntipöytä.

Kamerat räpsyivät osastolla ja lapset kävivät poseeraamassa ja tunnustelemassa taustaelementtinä toiminutta ilmapalloseinää. Katseenvangitsijaksi tarkoitettu taustaelementti kiinnitti kävijöiden huomion ja houkutteli vierailemaan Vimmacompanyn messuosastolla. Ilmapalloseinä oli samaan aikaan kolmiulotteinen, vaikuttava, näyttävä visuaalinen katseenvangitsija, ilmava, kepeä ja värikäs. Vimmacompanyn tavoitteena on tehdä sellaisia printtejä, joista sekä äidit että lapset pitäisivät.

Lapsimessujen osasto ideoitiin ulkopuolisen työparin kanssa. Vimmacompanyn mukaan osaston toteutus toimi täydellisesti. Messuosallistumiselle asetetut tavoitteet saavutettiin ja kokonaisratkaisu meni nappiin. Osaston pienetkin yksityiskohdat oli mietitty tarkkaan. Messuosasto oli ehjä ja hyvä kokonaisuus, joka tuki tavoitteisiin pääsemistä. Ainoa miinus osastolla oli se, että resurssit olisivat riittäneet isompaankin osastoon.

Yrityksen nettisivuille