Vuoden messutiimi ehdokas: Viinilehti Oy

Viinilehti Oy osallistui Viini ja Ruoka -tapahtumaan Helsingin Messukeskuksessa 26-29.10.2017 sekä tapahtumajärjestäjänä että näytteilleasettajana. Viinilehti Oy:n messutiimiin kuului kokonaisuudessaan n. 35 henkeä. Messutiimin viidellä päävastuuhenkilöillä oli oma WhatsApp–ryhmä, jonka avulla viestiminen laajalla tapahtuma–alueella oli nopeaa, tehokasta ja helppoa. Jokaisella tiimin jäsenellä oli selkeä toimenkuva, joka on vuosien saatossa hioutunut uomiinsa. Viini ja Ruoka –tapahtuma järjestettiin nyt kymmenettä kertaa.

Messutiimi vastasi tapahtuman ohjelmasisällöstä mm. suuren suosion saavuttaneesta Rypäleenpoljennan SM-kisasta sekä HBO Nordicin kanssa yhteistyössä toteutetusta Samppanjabaarista. Ohjelmasisällön lisäksi tiimi huolehti lasihuollosta, luentosalien viinitastingeistä sekä Viini-lehden & Viinikellari.comin osastoista. Esimerkkeinä mainittakoon, että tapahtuman onnistumisen kannalta lasihuollon sujuvuus oli ensiarvoisen tärkeää: tapahtumassa laseja vuokrattiin päivittäin tuhansia. Tapahtuman aikana Viinitastingeihin osallistui yli 1000 ihmistä. Viini-lehden osasto tuki hienosti koko Viinilehti Oy:n brändinäkyvyyttä ja Viinikellari.comin osastolla riitti innokkaita viininmaistelijoita koko tapahtuman ajalle. Kun kyse oli näin isosta tapahtumakokonaisuudesta, oli messutiimin toimittava saumattomasti yhteen, eivätkä yllättävätkään haasteet välittyneet asiakkaille. Homma pyöri hymyssä suin. Tapahtuman hektisyys vaati välillä nopeatakin päätöksentekoa ja sopivasti luovaa hulluutta.

Viinilehti Oy:n messutiimin missiona oli luoda hyvää ja rentoa yhteishenkeä, joka välittyi tapahtumakävijöille. Kaikki tehtiin vahvalla ammattitaidolla, jokaista tiimin jäsentä kuunnellen ja yhteisen tekemisen takana seisoen. Koko jengi toimi tehokkaasti ja motivoituneena läpi nelipäiväisen messutapahtuman.

Messutiimin yhteinen vaatetus tuki hyvää fiilistä ja tapahtuman teemaa – #viinirakastaja -messuvaatteet huomattiin asiakkaiden taholta ja ne koettiin positiivisena lisänä tukien tapahtuman teemaa.

Tapahtuma kasvoi kaikilla mittareilla ja iso kiitos siitä kuuluu loistavasti toimineelle messutiimille. Asiakaspalaute tapahtumakävijöilltä oli erittäin hyvää ja messutiimin onnistumista kuvaa hyvin seuraava asiakkaan antama palaute:

Parasta messuilla oli: ”Tulemisen, olemisen, ostamisen ja maistamisen helppous. Ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta.”

VIINILEHDEN NETTISIVUILLE

 

Katso videolta tunnelmapaloja Viinilehden messutiimin työskentelystä!