Vuoden Messuhelmi -ehdokas: Urheiluhallit

Urheiluhallit myyvät messuilla palveluitaan edullisilla hinnoilla. Messuosallistumiselle asetetaan aina myyntitavoite. I love me -messuille oli myös asetettu myyntitavoite. Lisäksi tavoitteena oli aktivoida messukävijöitä ja ylläpitää hyvä tunnelma osastolla.

Urheiluhallien osastolla I love me -messuilla oli pienoismalli Mäkelänrinteen hyppytornista (4 m), josta pääsi VR-lasien kanssa ”hyppäämään kympistä”. Urheiluhallien messuosaston toteutus oli pitkälti itse toteutettu, mutta esimerkiksi hyppytornin toteutus tuli Granolta Urheiluhallien oman AD:n suunnitelman mukaisesti. Lisäksi iPadit, joilla pääsi osallistumaan kilpailuihin ja VR-lasit tulivat ulkopuoliselta kumppanilta. VR-lasien käyttö oli aivan uusi tapa toteuttaa messuosallistumista.

Tavoitteiden saavuttamista tarkasteltiin jälkipalaverissa, jossa katsottiin tulokset myynnistä ja verrattiin niitä edelliseen vuoteen. Kaikki sujui hyvin. Esimerkiksi tekninen toteutus ja resurssien riittävyys onnistuivat hyvin. Edelliseen vuoteen verrattuna myös myytiin paremmin. Myyntitavoitteiden lisäksi seurattiin liidimäärää sekä näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi vuorokauden kestänyt messulippuarvonta (5 kpl) Urheiluhallien Facebook-sivulla kirvoitti 670 kommenttia ja yhteensä 1057 reaktiota. Messujen jälkeen toteutettu nopea kysely messuosaston toimivuudesta keräsi runsaat 100 vastausta, joista saatiin yhteenveto omasta osastosta sekä I love me -messujen merkityksestä omalle kohdeyleisölle.

Yrityksen nettisivuille

Osastolla toteuttiin elämys VR-lasien avulla, katso miltä hyppy 10m näytti!