Skip to content

Mesoaja 2020 -tuomaristo

Mesoaja 2020 -tuomaristo koostuu nimekkäistä markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista. Lisäksi tuomariston toimintaan osallistuu valtakunnallisesti messutoimijoiden edustajia sekä niiden asiakasyritysten edustajia.

Juha Rahko

Jyväskylän Messut Oy, toimitusjohtaja, tuomariston puheenjohtaja

Juhalla on yli 30 vuoden kokemus ikonisten brändien markkinoinnista ja myynnistä sekä organisaatioiden johtamisesta kotimaisissa että kansainvälisissä yrityksissä. Viimeiset kolme vuotta hän on johtanut Jyväskylän Messuja. Juha aloittaa MeTa ry:n puheenjohtajana 9.5.2019 ja on siten tuomariston puheenjohtaja.

 

Tarja Virmala

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry, toimitusjohtaja

Tarja Virmala tekee yhdessä kumppaniensa kanssa Suomesta markkinoinnin osaajamaata ja suomalaisista kauppakansaa. Ihmisten kohtaaminen on markkinoinnin vaikuttavin keino. Tarja Virmala viettää ensi vuonna viestintä- ja markkinointitehtäviensä 30-vuotisjuhlaa.

Milja Köpsi

#mimmitkoodaa-ohjelman vetäjä

Milja Köpsi toimii Ohjelmisto- ja e-business ry:n #mimmitkoodaa-ohjelman vetäjänä. Miljalla on pitkä ura mainostuotannon, matkailun, kirjoittamisen sekä tapahtumajärjestämisen ja markkinoinnin parissa.

Marjut Rahkola

Vimmacompany Oy, yrittäjä ja taiteellinen johtaja

Marjut Rahkola on Vimman alku ja juuri. Hän on kätilö, suunnittelija, vaimo ja kuuden lapsen äiti. Marjutin inspiraation lähteitä ovat ihmiset, yleinen haahuilu, kuvat, mielikuvat ja maisemat. Kaikki ympärillä oleva; omat lapset, jotka ovat loputon luovuuden lähde. Aivan yhtä tärkeää kuin nähdä se mekko, on myös nähdä se leikki, minkä vaate lapsessa synnyttää.

Pekka Mattila

Aalto Yliopisto, professori

Pekka Mattila toimi yli 10 vuotta finanssialan kehitys- ja johtotehtävissä ja siirtyi vuonna 2008 markkinoinnin ja liikkeenjohdon konsultoinnin pariin. Mattila toimii Aalto University Executive Education -ryhmän toimitusjohtajana sekä johtamisen ja markkinoinnin professorina moninaisissa johtamisen kehittämisen ohjelmissa.

Anni Vepsäläinen

Messukeskus Helsinki, toimitusjohtaja

Messukeskuksen toimitusjohtajalla Anni Vepsäläisellä on vankka kokemus yritystoiminnan kehittämisestä. Hänellä on takanaan 18 vuoden ura TeliaSonerassa ja hän on työskennellyt myös HRM Partnersin ja Diacor Terveyspalveluiden toimitusjohtajana.

Helena Wallo

Faustus Oy, tapahtumakouluttaja, kirjailija ja puhuja

Tapahtumatohtorinakin tunnettu Helena Wallo kouluttaa, puhuu ja bloggaa yhä vaikuttavimpien tapahtumien puolesta. Hänet on valittu sadan vaikutusvaltaisimman tapahtuma-alan vaikuttajan joukkoon vuonna 2019. Hän etsii jokaisesta tapahtumasta punaista lankaa sekä tavoitteiden ja tulosten korrelaatiota. Helena on kirjoittanut kirjat Tapahtuma on tilaisuus ja Isännyyden ihanuus. Hän toimii Meeting Professional Internationalin (MPI) hallituksessa kolmatta vuotta.