Mesoaja-tuomaristo 2019

Mesoaja 2019 -tuomaristo koostuu nimekkäistä markkinoinnin, viestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista. Lisäksi tuomariston toimintaan osallistuu valtakunnallisesti messutoimijoiden edustajia sekä niiden asiakasyritysten edustajia.

 

Jarkko Jokinen

Mediatoimisto Vizeum Oy, toimitusjohtaja

Jarkolla on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnista ja myynnistä. Jarkko on toiminut asiakkaan, median ja viimeiset 11,5 vuotta mediatoimiston puolella, joista viimeiset 8,5 vuotta toimitusjohtajana ja Dentsu Aegis Network Oy:n johtoryhmän jäsenenä.

Tarja Virmala

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL ry, toimitusjohtaja

Tarja Virmala tekee yhdessä kumppaniensa kanssa Suomesta markkinoinnin osaajamaata ja suomalaisista kauppakansaa. Ihmisten kohtaaminen on markkinoinnin vaikuttavin keino. Tarja Virmala viettää ensi vuonna viestintä- ja markkinointitehtäviensä 30-vuotisjuhlaa.

Kimmo Hurri

KTM Nordic Oy, markkinointipäällikkö

Markkinointipäällikkö ja Vuoden sykähdyttäjä 2018 Kimmo Hurri vastaa KTM moottoripyörien ja tarvikkeiden markkinoinnista Suomen ja Baltian alueella. Hurri on työskennellyt markkinoinnin ja tapahtumien parissa yli kymmenen vuotta ja saavuttanut mitattavia tuloksia tapahtumamarkkinoinnin saralla. Tekemisessä näkyy vahvasti maajoukkuetason kilpaurheilutaustan tuoma tinkimättömyys.

Stefan Nieminen

Anno Collection Oy, Hobby Hall Oy, toimitusjohtaja

Stefan Niemisellä on yli 10 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin tehtävistä suomalaisessa perheyrityksessä, SGN Group -konsernissa, jonka kolmatta polvea hän edustaa. Hän vastasi viisi vuotta Venäjän myynnistä Pietarista käsin, minkä jälkeen hän siirtyi vetämään sporttibisnestä Suomessa ja Ruotsissa. Stefan Nieminen perusti vuonna 2017 sisustusalan yrityksen, Anno Collection Oy:n, ja toimii nykyisin lisäksi myös Hobby Hall Oy:n toimitusjohtajana.

Pekka Mattila

Aalto Yliopisto, professori

Pekka Mattila toimi yli 10 vuotta finanssialan kehitys- ja johtotehtävissä ja siirtyi vuonna 2008 markkinoinnin ja liikkeenjohdon konsultoinnin pariin. Mattila toimii Aalto University Executive Education -ryhmän toimitusjohtajana sekä johtamisen ja markkinoinnin professorina moninaisissa johtamisen kehittämisen ohjelmissa.

Anni Vepsäläinen

Messukeskus Helsinki, toimitusjohtaja

Messukeskuksen toimitusjohtajalla Anni Vepsäläisellä on vankka kokemus yritystoiminnan kehittämisestä. Hänellä on takanaan 18 vuoden ura TeliaSonerassa ja hän on työskennellyt myös HRM Partnersin ja  Diacor Terveyspalveluiden toimitusjohtajana.

Hannu Vähätalo

Tampereen Messut Oy, toimitusjohtaja

Tapahtuma-alan rautainen ammattilainen, joka toimii tällä hetkellä Tampereen Messut Oy:n toimitusjohtajana.

Vuoden 2018 tuomariston löydät täältä.