Vuoden Messuosasto -ehdokas: Tikkurila Oy

Tikkurila oli mukana Raksa-messuilla. Messuille ei oltu asetettu myynnillisiä tavoitteita. Messuosallistumisen tarkoituksena oli näkyvyyden ja bränditunnettavuuden lisääminen.

Yrityksen messuosastolle oli rakennettu kokonaisuuksia, joissa oli Tikkurilan maaleilla käsitellyt pinnat. Osasto oli tänä vuonna rakennettu Tikkurilan ulkomaalikampanjan teeman mukaisesti, joka oli Suomi100. Kevään ulkomaalikampanjan teemana oli värienkeruumatka Suomessa, jossa kerättiin eri maakunnista niissä eniten käytettyjä värisävyjä. Messuosasto oli näiden keruumatkojen mukaan rakennettu. Osastolla oli muun muassa aitta, ulkovessa ja Lapin teemaa joiden mukaan messuosasto oli jaoteltu. Osastolla oli paikalla myös Maalilinjan asiantuntijoita auttamassa valitsemaan maalit ja värit eri kohteisiin.

Tikkurila ei kerännyt messuilta palautetta. Osastolla kävijät antoivat kuitenkin palautetta paikan päällä spontaanisti. Asiakkaat kommentoivat osastoa innovatiiviseksi ja kertoivat sen kuvaavan hyvin yrityksen tuotevalikoimaa.

Yrityksen nettisivuille