Vuoden messuosasto -ehdokas: Tapio Anttila Collection Oy

Tapio Anttila Collection osallistui Habitare –messuille. Osallistumisen tavoitteena oli saada mediahuomiota ja pysäyttää asiakkaat messuosastolle. Tarkoituksena ei kuitenkaan ollut, että osasto jättää kokonaisuutena esiteltävät tuotteet varjoonsa. Yrityksen osastolla oli mukana myös Plusliving-talovalmistaja ja HOISKO-seinäelementtivalmistaja. Kumppaneiden myötä osastolla piti kertoa kaikkien osapuolien tuotteiden tarinat.

Messuosasto koostui eri elementeistä, jotka oli rakennettu Plusliving Oy:n talomallin ympärille. Teemana oli tulevaisuuden koti. Materiaaleista puu oli keskeinen osa tulevaisuusteemaa. Osaston tunnelmalla pyrittiin puhuttelemaan erilaisia asiakkaita. Osaston tavoitteena oli luoda yhtenäinen ja rauhallinen tila, joka veti kävijöitä puoleensa. Skandinaavisella värimaailmalla sisustettu osasto oli valaistu Anttilan omilla valaisintuotteilla, jotka erosivat perinteisestä messuvalaisemisesta. Valaistus toteutetaan usein isoilla spottivaloilla. Osasto erottui muusta ympäristöstä muun muassa omaperäisellä valaistuksella.

Messuille asetettujen tavoitteiden saavuttamisessa onnistuttiin. Messuosasto tuki tavoitteita luomalla mielikuvia ja pysäyttämällä asiakkaat. Osastolla käyneiden määrä kertoo tavoitteiden toteutumisesta. Osasto oli hyvällä paikalla Messukeskuksessa.

Yrityksen nettisivuille