Vuoden messuosasto -ehdokas: Tallink Silja Oy

Tallink-Silja osallistui vuonna 2017 Matka-messuille Helsingin Messukeskuksessa. Messuosallistumisen tavoitteena oli tuoda Tallink-Siljan brändiä kuluttajien keskuudessa ja lisätä uuden laivan tunnettavuutta. Messuosasto rakennettiin tukemaan tavoitetta ja sen ulkonäkö kopioi uuden Megastar-aluksen ulkonäköä. Huomiota herätettiin myös näyttävin valaistuksin sekä toteuttamalla korkeita rakennelmia.

Osaston toiminnallisuudessa otettiin huomioon myös ammattilaispäivän kävijät, joiden kanssa voitiin sopia tapaamisia osaston Lounge-alueelle. Tämän lisäksi osastolla oli riittävän pitkä myyntitiski, joka puolestaan palveli kuluttajakävijöitä nopeasti. Näyttävyyttä osastolle toi jättimäinen kaareva screen, joka peitti koko takaseinän. Screeniä hyödynnettiin koko messujen ajan niin puheenvuoroissa kuin markkinointiviestinnässäkin.

Messuosasto syntyi yhteystyössä Pupl Oy:n kanssa ja osasto erottui edukseen raikkaudella, avoimuudella ja hyvin toteutetuilla viimeistelyillä. Tallink-Siljalle tämä messuosasto oli ensimmäinen, jossa he toteuttivat interaktiivisia teknisiä ratkaisuja ja asiakaspalautteet puhuvat onnistumisen puolesta.

Yrityksen nettisivuille