Vuoden Messutiimi -ehdokas: Suomen Viihtyisä Piha

Suomen Viihtyisä Piha osallistui Kevätpuutarha-messuille. Yrityksen messutiimiin kuuluu aina messuosallistumisen kokonaisuudessaan koordinoiva henkilö sekä suunnittelija, joka vastaa visuaalisesta ilmeestä ja käytännön toteutuksesta. Näiden kahden lisäksi messutiimissä on muutamia avustajia. Koordinoija on aina sama, mutta suunnittelija vaihtuu vuosittain.

Varmistaakseen messutiimin tehokkaan työskentelyn Suomen Viihtyisä Piha järjestää koko tiimille yhteisiä suunnittelupäiviä ennen messuja. Lisäksi he jakavat tarkan ohjeistuksen jokaiselle tiimin jäsenelle. Yrityksellä on loistava yhteishenki messutiimissä. Vuosi vuoden perään tiimi onnistuu luomaan mahtavan tunnelman, tekemisen meiningin ja fiiliksen johon monet yritykset haluavat tulla mukaan.

Koska muilla kuin koordinoijalla, suunnittelijalla ja rakennusvastaavalla ei ole nimettyjä tehtäviä, muiden tiimin jäsenten tehtävät jakautuvat heille ominaisten roolien mukaan. Parhaan ulosannin omaava tiimiläinen hoitaa lavaesiintymiset, luontaisesti muita tsemppaava ottaa tsemppaajan tehtävän ja hyvän huumorintajun omaava hauskuuttaa asiakkaita osastolla. Tiimissä säilyy hyvä fiilis kun jokainen tekee tehtäviä joissa on luonnostaan lahjakas. Messujen jälkeen mitataan sitä kuinka monesta tarjouspyynnöstä on syntynyt kauppa.

Yrityksen nettisivuille