Skip to content

Vuoden tapahtuma ehdokas: SLUSH

Slush on kansainvälinen vuodesta 2008 järjestetty teknologia- ja kasvuyritystapahtuma, joka järjestetään vuosittain Helsingissä. Vuodesta 2014 lähtien tapahtumapaikkana on toiminut Helsingin Messukeskus.

Slushin tavoitteena on saattaa yhteen kansainvälisiä kasvuyrityksiä, sijoittajia ja mediaa sekä auttaa yrittäjiä menestymään ja nostamaan yrityksensä maailman parhaaksi valitsemallaan toimialalla. Myös useat suuryritykset, kuten Amazon, Google, Alibaba ja Rakuten vierailevat tapahtumassa vuosittain. Slush on noussut muutamassa vuodessa yhdeksi Euroopan johtavista kasvuyritystapahtumista.

Slushia järjestää voittoa tavoittelematon yhteisö, joka koostuu sijoittajista, yrittäjistä, opiskelijoista ja vapaaehtoisista. Vuonna 2017 SLUSH järjestettiin kymmenettä kertaa ja se on ehdottomasti Suomen yksi suurimmista vientitapahtumista.

Jo vuonna 2007 Suomessa oli menestyneitä, internetistä tulonsa saavia teknologiayrityksiä, mutta pienten, nopeaa kasvua tavoittelevien startupien aika oli vasta alkamassa. SLUSH vastasi kysyntään ja kehittyi taphtuma joka toi uusia tekijöitä paremmin yhteen samaan aikaan samaan paikkaan.

Kävijöitä vuoden 2017 tapahtumassa oli huimat 20 000 ja liput oli myyty loppuun jo hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Uutena markkinointitapana SLUSHilla oli myös 30 samanaikaista ”sisartapahtumaa” ympäri Helsinkiä.

tapahtuman nettisivuille

 

Katso myös video!