Vuoden Juhla -ehdokas: PRO-Gaala

Horeca-alan palkintoja jakava PRO-Gaala järjestettiin tänä vuonna 15. kerran. Juhla järjestettiin yhteistyössä tuottajan ja yrityksen edustajien kanssa. Lisäksi mukana oli alihankkijoiden avainhenkilöt. Suunnittelussa oli oman yrityksen ulkopuolelta palkattuna ainoastaan tuottaja.

PRO-Gaala erottuu edukseen erittäin laadukkaalla sisällöllä ja taitavalla tekniikan toteutuksella. Gaalalla on tarkka alan kohderyhmä ja vuonna 2017 gaalan teemana oli sirkus. Uutta vuoden 2017 gaalassa oli muun muassa ohjelmaan Lontoosta tuodut esiintyjät ja kielenä suomen sijaan käytetty englanti. Tämä loi uudenlaisen ”Wau-efektin” iltaan.

Onnistumisen mittarina toimi muun muassa palautekysely. Kyselyn tulokset olivat upeat, sillä huonoa palautetta ei tullut lainkaan! Järjestelyt toimivat moitteettomasti ja juhlijat arvostivat erityisesti sitä, että samalla kertaa voi tavata kaikki alan vaikuttajat ja ammattilaiset.

Gaalan saavuttamiin tuloksiin oltiin erittäin tyytyväisiä. Tapahtuman näkyvyys sosiaalisessa mediassa kasvaa joka vuosi. Tämän vuoden juhlassa unohtumatonta oli aito liikutus ja tunteet palkintojenjaon lomassa.

Tapahtuman nettisivuille

 

 

Katso tunnelmavideo vuoden 2017 gaalasta alta!