Vuoden Messuosasto -ehdokas: Pihlajalinna

Pihlajalinna osallistui I love me -messuille tavoitteenaan kasvattaa brändin tunnettuutta. Yrityksen brändi on uudistunut tänä vuonna, jonka myötä Dextra-lääkäriasemat siirtyivät Pihlajalinna-brändin alle. Pihlajalinna on vielä melko tuntematon monille erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Pihlajalinnan osasto tuki tavoitteen toteutumista erittäin hyvin. Muun muassa osaston hyvä sijainti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä sekä lattiatasossa olleet huomiota herättävät osastolle ohjaavat pihlajatertut herättivät messukävijöiden huomion. Pihlajalinnalla oli yhteistyökumppani, joka toteutti heille osaston suunnittelun ja layoutin, joita pohdittiin yhdessä ja päivitettiin.

Messuosallistumisen tärkein tavoite oli kävijöiden osastolle houkuttelu. Osastolle ohjaamisen apuna yrityksellä oli niin kutsuttu ”sisäänheittotuote”. Tuote oli hammaspuolen ilmainen konsultaation valkaisuun. Lisäksi osastolla oli ilmainen näöntarkastus ja verensokerin mittauksen piste. Messuosasto suuniteltiin ja rakennettiin näiden palveluiden pohjalta.

Yrityksen nettisivuille