Vuoden tapahtuma -ehdokas: Nordic Business Forum

  • Missiona rakentaa ja inspiroida johtajia, jotka tekevät maailmasta paremman paikan -> tapahtuman teemat
  • Kaiken ohjelman ja tapahtuman sisällön suunnittelussa pidetty missio jatkuvasti mielessä mikä näkyy lopputuloksessa
  • Tapahtuman teemat näkyivät kauttaaltaan ohjelmassa
  • Ainut Suomessa järjestettävä johtamisseminaari, jossa näin valtava määrä maailman luokan tähtipuhujia
  • Koko Pohjois-Euroopassa ei vastaavaa tapahtumaa
  • Onnistumista mitattiin palautekyselyllä (2600 vastausta), palaute oli hyvää

Kahden opiskelijan unelma on paisunut seitsemän vuoden aikana Pohjoismaiden suurimmaksi liikkeenjohdon tapahtumaksi. Kasvu on tapahtunut askel kerrallaan ja jatkuu edelleen. NBF on vuosittain järjestettävä, kaksipäiväinen, liike-elämän konferenssi, joka on genressään yksi Euroopan suurimmista. Tapahtumalle ovat tyypillisiä tunnetut kansainväliset puhujat, sekä mahtipontinen tunnelma.

Vuoden 2017 tapahtuman tähtipuhujana nähtiin yhdysvaltalainen näyttelijä Will Smith. Muut pääpuhujat olivat Virgin Groupin perustaja Richard Branson, kuuluisa ilmastolähettiläs James Hansen sekä professori–kirjailija Adam Grant.

Myös suomalaisia nähtiin lavalla: St1:n perustaja ja pääomistaja Mika Anttonen sekä Maailman ilmatieteen järjestön WMO:n pääsihteeri Petteri Taalas.

Tänä vuonna kahdeksatta kertaa järjestettyä Nordic Business Forumia oli suunnittelemassa ja toteuttamassa 25 henkeä. Lisäksi tapahtuman aikana oli mukana noin 800 alihankkijaa ja vapaaehtoista.

Osallistujien tyytyväisyyttä mitattiin palautekyselyllä, johon saatiin noin 2600 vastausta. Lisäksi livestream-yleisölle oli kysely. Muutamaa risuja saanutta osa-aluetta lukuun ottamatta tapahtumaan oltiin tyytyväisiä. Palautteen ja kehitysideoiden pohjalta tehdään muutoksia ensi vuoden tapahtumaan.

Tapahtuman nettisivuille