Vuoden juhla -ehdokas: Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK

Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK:n 100-vuotisjuhla oli yrityksen juhlavuoden päätapahtuma. Juhlan järjestelyissä ei käytetty ulkopuolista tapahtumatoimistoa. Juhlaa oli toteuttamassa ideoinnista vastannut juhlatoimikunta sekä yksi promoottori ja muutama ihminen viestintävastuussa.

Juhlan toteutuksessa näkyi vahva tulevaisuusorientaatio. Toteutuksella haluttiin luoda osallistujille kokemus, että ”meissä asuu tulevaisuus”. MTK:n juhlavuoden päätapahtuma tehtiin rohkeasti uudella konseptilla, josta saatiin erittäin hyvää palautetta.

Juhlaan osallistui noin 2500 vierasta, muun muassa liittokokousedustajia, sidosryhmän edustajia, elinkeinopuolen edustajia, järjestökentän toimijoita, yrityksiä, paljon kansainvälisiä vieraita sekä median edustajia. Juhlaa edeltävänä päivänä järjestettiin suurelle yleisölle työkonekavalkadi.

Uutta ja vanhaa näkökulmaa tuotiin esiin erilaisten puhujien kautta. Puhujien valinnalla pyrittiin esittämään maaseudun ja elinkeinon tulevaisuusnäkymät myös ulkopuolisten silmin. Historia tuotiin mukaan Maan ja metsän laulu -näytelmän kautta. Ohjelmassa oli vahva historia kohtaa nykyhetken -teema. Juhlan tavoitteena oli myös ammattiylpeyden korostaminen. Kaikissa näissä onnistuttiin yli odotusten.

Yrityksen nettisivuille

Katso juhlat videolta!