Vuoden Juhla -ehdokas: Lahti Events

Lahti Events oli mukana Lahden 2017 MM-kisojen juhlagaalassa järjestäjänä. Tapahtuman kutsuvieraspuolella oli sekä kumppaneita että arvovaltaisia vieraita, muun muassa Ruotsin kuningas.

Juhlan järjestäjätiimissä oli kolme henkilöä: kaksi vastaamassa kutsuvieraspuolesta ja yksi tuotannossa. Toteutuksen yhteistyökumppaneina olivat muun muassa tekniikan kumppani ja Sibelius-talon edustaja.

Tapahtuman ohjelman toteutus tuki Gaalan tavoitteita hyvin. Suomi100 oli yksi Gaalan pääteemoista. Ohjelmassa haluttiin tuoda myös paikallisuutta ja Lahden upeita esiintyjiä esille. Toteutuksessa onnistuttiin ja tunnelma välittyi vierailijoille. Palautteissa tapahtumaa luonnehdittiin lämminhenkiseksi. Gaalan tarjoiluna oli kolmen ruokalajin illallinen. Illallinen maistui vieraille ja tarjoilu sujui mutkattomasti. Tapahtumaa järjestäessä on tärkeää, että perusasiat ovat kunnossa – tällöin hyvä tunnelma on helppo välittää vieraille.

Gaalaan osallistujien tyytyväisyyttä ei mitattu suoraan juhlan osalta. Lahden kisaorganisaatio teki kuitenkin paljon tutkimuksia Gaalaan liittyen. Tutkimuksissa kysyttiin oheisohjelmaan liittyen palautetta. Tapahtumasta tuli jälkikäteen runsaasti palautetta ja erityisesti tunnelmaa ja kokonaisuutta kehuttiin.

Yrityksen nettisivuille