Vuoden ohjelma -ehdokas: Iso-Syöte

Iso-Syöte oli mukana GoExpo Winter-messuilla. Yritys halusi messuohjelmallaan tarjota erityisesti lapsille oikeaa tekemistä lumella. Osastolla oli paikalla hiihdonopettajia ohjaamassa lapsia, jotka eivät olleet ikinä lasketelleet tai lumilautailleet. Hiihdonopettajilta sai lisäksi vinkkejä ja esimerkkejä, miten rinteestä saisi enemmän irti. Lasketteluvälineiden lisäksi kaikkein pienimmille lapsille tarjottiin mahdollisuus laskea pulkkamäkeä.

Yleisön reaktiota messuosastoon ei varsinaisesti mitattu. Ohjelmasta kerättiin suullista palautetta. Osastolla oli runsaasti henkilökuntaa ja työntekijät oli ohjeistettu kysymään kävijöiden mielipidettä osastosta. Ohjelma sai hyvää palautetta. Erityisesti siitä pidettiin, että messuilla pääsi oikeasti tekemään jotain. Yrityksen messuille tuoma lumi ilahdutti erityisesti lapsia. Hiihdonopettajien läsnäolosta ja auttamisesta kiitettiin myös. Messuosaston ohjelma sai positiivisen vastaanoton myös mediassa.

Ohjelman tavoitteena oli ihmisten jatkuva virta mäessä ja tässä onnistuttiin. Yleisöä riitti myös seuraamaan välissä toteutettuja ohjelmanumeroita. Messuosallistumiseen oltiin kaikkiaan tyytyväisiä. Messujen kokonaiskävijämäärän toki toivottiin olleen suurempi.

Yrityksen nettisivuille