Vuoden messutiimi –ehdokas: Isku Koti Oy

Isku Koti Oy:n tiimi Habitare-messuilla koostui 18 myyjästä. Yrityksellä on tapana vaihtaa osa messutiimistä messujen menestyksen perusteella joka vuosi. Yleensä suunnilleen kaksi kolmasosaa tiimistä jatkaa seuraavana vuonna. Tiimin valinnassa avainasemassa on henkilöiden myyntiosaaminen myymälöissä ja edellisillä messuilla. Hyvä myynti ei ole kuitenkaan ainoa kriteeri, vaan tiimihenki ja tiimin yhteistyön toimivuus vaikuttavat myös valintaan.

Messuvieraiden asiakaspalvelukokemusta mitattiin saadun palautteen perusteella. Hyvän asiakaspalvelukokemuksen varmistamiseksi jokaisen osastolla vierailleen kanssa keskusteltiin. Palautteessa mainittiin, ettei tunnelma ollut päällekäyvä vaan asiantunteva. Positiivinen tunnelma ja asiakaspalveluhalu näkyivät kauas.

Työntekijät olivat sitoutuneita messuosallistumisen tavoitteeseen. Messuille asetetut tavoitteet ylitettiin. Yrityksen mukaan kukaan alan toimija ei ole aikaisemmin tehnyt vastaavaa liikevaihtoa messuilla. Myyntituloksen ja asiakaspalautteiden perusteella messuilla onnistuttiin ja toiminta oli asiakaslähtöistä.