Vuoden Juhla -ehdokas: Cadpool Oy

Cadpoolin henkilöstö ja asiakkaat seuralaisineen saivat kokea unohtumattoman lavatanssi-illan, kun he järjestivät 35-vuotisen taipaleensa kunniaksi CadCool Partyn Oopperan Amfiteatterissa Töölönlahden vehreässä syleilyssä. Osallistujia oli 250 henkilöä.

Rohkea toteutus ulkoilmatilaisuutena ja huikea ohjelma piti sisällään lukuisia viihdemaailman huippuesiintyjiä: Marko Maunuksela, Tuija Pehkonen, Heli Ruotsalainen, Rakkauden ruhtinaat sekä Houseband ja DJ Martin.  Illan aikana nähtiin myös cadpoolilaisten upea Abba-esitys sekä julkistiin Maailman ensimmäinen ja ainoa Saunavalssi ja huikaiseva Taikatulet-tulishow. Lisäksi upea ja uniikin oopperalaulajan onnittelulaulu parvekkeelta. CadCool bileet kruunasi Suomen iskelmämusiikin kuningatar Paula Koivuniemi loistavalla esiintymisellä.

Amfiteatteri Töölönlahden rannalla antoi juhliin hienon mystisen tunnelman, pyöreällä lavalla aidot lavatanssit, porrastettu amfiteatteri kauniisti katettuna ja kaunis merenlahtinäkymä.  Illan hämärtyessä mahtava valaistus ja hanhiparvet toteuttivat hienon luonnon näytelmän lentäessään punaisiin, vihreisiin, sinisiin ja keltaisiin valoihin sekä kaupungin valaistu silhuetti toi tilaisuuteen taas eri tunnelman. Eli huomioimme tapahtuman ympärillä olevan luonnon  ja toimme sen  oivaltavasti luontevana elementtinä osaksi juhlia eikä rakennettu vain uutta.

Suomi 100 -juhlavuoden hengessä, tähän tilaisuuteen suunniteltu Saunavalssi oli kunnianosoitus suomalaiselle saunaperinteelle. Hetki oli kaikin puolin upea ja historiallinen, sillä Saunavalssin aikana tehtiin myös saunavalssin tanssijamäärän maailmanennätys. Ohjattu tanssi toi lavalle insinöörinkin, joka on ”mies, joka ei koskaan tanssi” … muka!

Amfiteatteri tilana on teknisesti erittäin vaativa, tekonurmet, puulattia, kalteva maasto sekä arvokkaat kiviportaat toivat suunnitteluun ja rakentamiseen kovan vaatimusasteen. Tilasta tehtiin täydellinen 3-D malli ja -visualisointi helpottamaan suunnittelua ja rakentamista. ”Osaamisen Jälki” ja ”Paremman Juhlimisen Puolesta” teemamme toteutui koko tilaisuuden onnistumisessa.

Juhlasta tuli sähköpostitse pyytämättä noin 30 palautetta. Palaute oli erinomaista ja ihmiset olivat otettuja juhlasta ja sen lämminhenkisestä tunnelmasta ja se tukee pitkään liiketoimintaamme.

Palautteita:

”Olittepa panostaneet juhlajärjestelyihin. Menette kyllä ihan kultamitalisijoille mitä suunnittelu/konsulttitoimistot tällaisiin ovat panostaneet.”

”Kiitos eilisestä kovasti. Teillä oli mahtavan hienot juhlat ja oli kunnia saada olla mukana :)”
”Kiitokset kaikkien aikojen komeimmista lavatansseista”

”Kiitos upeasta juhlasta! Sää suosi ja ohjelma oli loistava. Kuten myös ruoka.
Luonnon näytelmä oli myös hieno, kun ne hanhiparvet valaistuivat.”

”Kiitos valtavasti eilisen upeasta tilaisuudesta.”

”Kiitos eilisistä juhlista. Oli hienoa osallistua juhlaanne. Ruoka oli maittavaa, ohjelma hienoa ja tunnelma mukavaa….”

”Lämmin kiitos mahdollisuudesta saada osallistua hienoon 35-vuotisjuhlaanne!
Todella upeasti järjestetty tilaisuus kaikkine osa-alueineen, jää taatusti kaikkien mieleen. Lämminkin tuli kylmästä tuulesta huolimatta Paulan tanssittaessa väkeä. … ja tietysti kymmenen pistettä ABBAlle, ja muillekin esiintyjille!”

Yrityksen nettisivuille Tapahtuman nettisivuille

Katso saunavalssi: