Vuoden messuosasto ehdokas: Atria

  • Uudenlaisen messukonseptin käyttö -> sama konsepti käytössä sekä Turun että Helsingin messuilla
  • Sisällöllinen kärki -> ruuan ja viinin yhdistämisen taito
  • Osastolla kokkasi 6 Atria Mestaria laadukkaita annoksia
  • Onnistumista mitattiin huimilla maistatusmäärillä ja kävijäpalautteella

Atria osallistui ruoka- ja viinimessuille uudenlaisella messukonseptilla, jossa sama osasto skaalautui sekä Turun että Helsingin messuille sopivaksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena oli kertoa viinin ja lihan yhdistämisestä, laadukkaista lihauutuuksista sekä päästä vuorovaikutteiseen kohtaamiseen kuluttajien kanssa. Messut olivat oleellinen osa syksyn kampanjakokonaisuutta ja osallistumisesta messuille kerrottiin mm. lehdissä ja sosiaalisessa mediassa.

Näyttävä ja toiminnallinen messuosasto jakautui kahteen osioon. Toisessa osiossa nautittiin pöydän ääressä ainutlaatuisesta Meet Meet-tastingistä, johon kuului kolmen ruokalajin tasting-menu viineineen. Toisesta, kaikille avoimesta osasta, jaettiin messukävijöille ilmaisia cocktailpaloja.

Atria erottui muista messuosastoista sillä, että ainoana osastona siellä oli aidosti yhdistetty ruoka ja viini. Osaston keittiössä annoksia ahkeroi kuusi Atria Mestaria. Viinit ja laadukkaat annokset oli yhdistetty taidokkaasti, yllättävästikin. Poikkeuksellista osastossa oli myös sen ravintolamainen tunnelma. Istuessaan kaikessa rauhassa Atria Mestareiden pöytiin tarjoillusta menusta nauttien, pääsi täysin irti messujen hälinästä. Ammattitaitoinen sommelier kaatamassa viinejä ja jutustelemassa niistä vahvisti elämystä ennestään ja vei entistä kauemmaksi messuhälinästä.

Ihmisten spontaani palaute messuista oli äärimmäisen mukavaa kuultavaa. Moni sanoi pisteelle tullessaan tuttavan suositelleen osallistumista tastingiin.  Myös loppuunmyydyt tastingit ja cocktailpalojen maistatusmäärät kertoivat samasta menestyksestä.

Yrityksen nettisivuille