Vuoden sykähdyttäjä –ehdokas: Antti Rapo

Antti Rapo toimii tällä hetkellä Brandtilla toimitusjohtajana. Rapo on ollut mukana tapahtuma-alalla seitsemän vuoden ajan. Hän on tuona aikana kehittänyt alan liiketoimintaa ja palveluita. Viime vuodet Rapo on kuitenkin viettänyt pöydän toisella puolella asiakkaan roolissa. Yhteistyössä oman toimialan ja messujärjestäjien kanssa alan tapahtumia on kehitetty kaupallisempaan ja menestyksekkäämpään suuntaan.

Entisenä messumiehenä Rapon usko messumediaan on kova. Brandt on Messukeskuksen suurin asiakas. Brandtin edustamat päätapahtumat, joissa he ovat suurimpana näytteilleasettajana, ovat yritykselle tärkeitä. Tällaisia tapahtumia ovat muun muassa Moottoripyörä- ja Venemessut. Näiden lisäksi Rapo kertoi, että he käyvät aika ajoin myös alan ulkopuolisilla messuilla, joissa olisi mahdollisesti heille sopivaa kohderyhmää.

Rapo kertoi itse paraikaa työstävänsä moottoripyörämessujen suunnitelmaa sekä sitä, mihin kansainvälisille messuille pääsisi itse mukaan. Heillä on tammikuussa vuoden ensimmäiset messut tiedossa, jotka polkaisevat taas kauden käyntiin.