Skip to content

Muista hehkuttaa onnistumistasi – se lisää terveyttäsi!

Oliko tapahtumasi tai osallistumisesi lopputulos onnistunut? Huomasithan pienet parannukset ja menestystekijät? Osasithan, ehdithän ja muistithan juhlia lopputulosta? Kiitithän tiimiäsi lämpimästi heidän panoksestaan?

Lue lisää

Mesoaja-kilpailu loppusuoralla: tässä ovat finalistit

Valtakunnallinen Mesoaja-kilpailu nostaa esiin tapahtumiin osallistuvien yritysten onnistujat, uudistajat ja taitavimmat toteutukset. Kilpailun kärkeen etenivät muun muassa Isku, Ilta-Sanomat, Suomen Pakolaisapu ja Sitra. Elämyksellisyys ja tapahtumamarkkinoinnin liki rajattomat mahdollisuudet näkyvät finalistitöissä: mukana on luovia toteutuksia live-treidauksesta hyönteishotelliin ja Aku Ankka -maailmasta runo-tastingiin.

Lue lisää

Mesoaja 2020 haku on auki!

Seuraava Mesoaja Gaala järjestetään 3.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Palkintoja jaetaan seitsemässä eri palkintokategoriassa. Uutena kategoriana on nyt mukana Vuoden elämys. Voittajat palkitaan 3000 euron stipendein, jotka lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Lue lisää

Naiset kiinnostuivat koodaamisesta

Mesoaja Gaalassa 2019 Vuoden ohjelma -palkinnon saanut #Mimmitkoodaa on tehnyt uraauurtavaa työtä kannustamalla naisia tutustumaan ohjelmistoalaan. Maksuttomissa koulutuksissa naiset, joilla ei ollut aiempaa kokemusta koodaamisesta, pääsivät tutustumaan ohjelmointiin.

Lue lisää

Yhteishenki tuo tulosta

Suomalaisille tuttu perheyritys Isku on suunnitellut ja valmistanut kalusteita Lahdessa jo 90 vuoden ajan koteihin, kouluihin, työpaikoille ja julkisiin tiloihin. Juhlavuoden kunniaksi Isku osallistui Habitare 2018 –tapahtumaan teemalla ”Rohkea tekee asiat toisin”.

Lue lisää

Vuoden messuosasto teki kunniaa luovuudelle

Suomen Kansallisooppera ja -baletti osallistui vuoden 2018 Helsingin Kirjamessuille tavoitteenaan uusien asiakkaiden lumoaminen, kulttuurin ystävien ilahduttaminen ja olemassa olevien kontaktien vahvistaminen. Myynnin sijaan osastolla keskityttiin asiakaskohtaamisiin ja pysäyttäviin asiakaskokemuksiin.

Lue lisää