Mesoaja 2020 haku on auki!

Seuraava Mesoaja Gaala järjestetään 3.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Palkintoja jaetaan seitsemässä eri palkintokategoriassa. Uutena kategoriana on nyt mukana Vuoden elämys. Voittajat palkitaan 3000 euron stipendein, jotka lahjoittaa Suomen Messusäätiö.

Lue lisää

Naiset kiinnostuivat koodaamisesta

Mesoaja Gaalassa 2019 Vuoden ohjelma -palkinnon saanut #Mimmitkoodaa on tehnyt uraauurtavaa työtä kannustamalla naisia tutustumaan ohjelmistoalaan. Maksuttomissa koulutuksissa naiset, joilla ei ollut aiempaa kokemusta koodaamisesta, pääsivät tutustumaan ohjelmointiin.

Lue lisää

 

Yhteishenki tuo tulosta

Suomalaisille tuttu perheyritys Isku on suunnitellut ja valmistanut kalusteita Lahdessa jo 90 vuoden ajan koteihin, kouluihin, työpaikoille ja julkisiin tiloihin. Juhlavuoden kunniaksi Isku osallistui Habitare 2018 –tapahtumaan teemalla ”Rohkea tekee asiat toisin”.

Lue lisää

Vuoden messuosasto teki kunniaa luovuudelle

Suomen Kansallisooppera ja -baletti osallistui vuoden 2018 Helsingin Kirjamessuille tavoitteenaan uusien asiakkaiden lumoaminen, kulttuurin ystävien ilahduttaminen ja olemassa olevien kontaktien vahvistaminen. Myynnin sijaan osastolla keskityttiin asiakaskohtaamisiin ja pysäyttäviin asiakaskokemuksiin.

Lue lisää