Vuoden Mesoajia palkitaan 11 eri palkintokategoriassa

Mesoaja palkitsee messu- ja tapahtumaosaajia 11 eri kategoriassa. Palkittavat ovat sellaisia asiakasyritysten edustajia, jotka ovat tehneet rohkeita päätöksiä messuosallistumiseensa liittyen, ottaneet käyttöön uusia ratkaisuja ja vaikuttaneet positiivisesti messumedian kehittymiseen.

Kategorioihin on valtakunnallisesti avoin haku. Finalistihaastattelut tekee Trainer’s House ja voittajat valitsee arvovaltainen raati, joka koostuu media-alan vaikuttajista ja asiantuntijoista. 25.1.2018 pidettävä Mesoaja palkintogaala on kutsuvierastapahtuma, johon voi ostaa myös illalliskortteja.

Tutustu kategorioihin ja hae mukaan avoimen hakulomakkeen kautta!

 

Vuoden Messuhelmi

Vuoden Messuhelmi on kaikin tavoin ansiokkain messuosallistuminen. Voittaja on onnistunut hyödyntämään messuosallistumisen markkinoinnista sykähdyttävään asiakaskokemukseen ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman. Onnistunut projekti näkyy luovuutena sekä tavoitteiden saavuttamisena.

Vuoden messuosasto

Kategoriassa palkitaan messuosasto, jonka suunnittelussa ja toteutustavassa on käytetty luovuutta, unohtamatta tavoitteita. Toimiva osasto tukee tavoitteiden saavuttamista aina mieleenpainuvasta asiakaskokemuksesta henkilökunnan tarpeisiin koosta tai budjetista riippumatta.

Vuoden messutiimi

Onnistuneen messuosallistumisen keskiössä on toimiva tiimityö. Vuoden messutiiminä palkitaan messuprojektitiimi, joka puhkuu ja puhaltaa, mutta kuitenkin samaan hiileen. Onnistuneen messutyöskentelyn kulmakiviä ovat ammattitaitoinen johtaminen, sisäinen viestintä ja tiimin jäsenten ammatillisuuden hyödyntäminen.

Vuoden markkinoija

Kategoriassa etsitään yrityksiä, organisaatioita tai brändejä, jotka ovat osanneet hyödyntää luovasti ja tuloksekkaasti tapahtuman sisällön omassa markkinoinnissaan ennen, aikana ja jälkeen tapahtuman. Onnistunut viestintä on myös osa markkinointia ja vuoden markkinoija huomioikin myös median edustajat ansiokkaasti.

Vuoden ohjelma

Vuoden ohjelma ylittää vieraiden odotukset, ihastuttaa, viihdyttää ja herättää tunteita – lavalla osaajat jakavat tietotaitoaan ja kuulijat oppivat uutta. Parhaimmillaan ohjelma muokkaa käyttäytymistä tai mielipiteitä ja jättää ikuisen muistijäljen.

Vuoden tapahtuma

Vuoden tapahtuma erottuu edukseen tuhansien tapahtumien joukosta. Tapahtuman hyvin suunniteltu kokonaisuus puhuttelee tavoiteltua kohdeyleisöä. Kategoriassa keskitytään omintakeiseen toteutukseen, unohtumattomiin elämyksiin, tuloksellisuuteen sekä kutsuvieraiden antamaan palautteeseen.

Vuoden juhla

Juhlat kokoavat ihmiset yhteen onnellisissa merkeissä. Juhlitaan onnistumisia, ylistetään osaamista ja kohotetaan tiimihenkeä. Vuoden juhlan taustalla suunnittelua ohjaavat asetetut tavoitteet. Onnistunut juhla saa hymyn vieraiden huulille aina Save the Datesta kiitosviestiin.

Vuoden kokous

Vuoden kokous antaa osallistujille puitteet tehdä tärkeitä päätöksiä, jakaa tietotaitoa ja vaikuttaa verkostoitumalla. Onnistuneet järjestelyt takaavat sen, että vieraat voivat keskittyä olennaiseen, itse ohjelmaan ja vaikuttamiseen. Hyvä suunnittelu kokonaisuus näkyy aina kutsuista jälkimarkkinointiin.

Vuoden messut

Messumedia on valtakunnalinen media, joka kokoaa yhteen alan toimijat, siitä kiinnostuneet kuluttajat, kumppanit ja median edustajat. Messut on tuloksellinen kohtaamispaikka, joka tutkitusti edistää myyntiä ja markkinointia. Yrityksille puitteet ovat mitä parhaimmat tavata asiakkaita ja hankkia uusia kontakteja. Vuoden messut antaa virikkeitä kaikille aisteille ja ylittää tavoitteet euroista elämyksiin.

Vuoden sykähdyttäjä

Kategoriassa palkitaan messu-ja tapahtuma-alan vuoden lupaavin new comer tai jo työurallaan sykähdyttänyt konkari. Ehdolla ovat aktiiviset alan vaikuttajat, jotka ovat teoillaan edesauttaneet messumedian nostetta. Tarvitsemme sekä uranuurtajia että visionäärejä viemään alaa eteenpäin, palkitsemme vuosittain heistä ansioituneimmat.

 

Vuoden messuteko

Kategoriassa haetaan uusia ja oivaltavia tapoja toteuttaa messuosallistumista. Uudistuksien aikakaudella jonkun täytyy olla aina ensimmäinen. Palkitsemme yrityksen, organisaation tai henkilön, joka on omalla tekemisellään raivannut tietä muille kohti messuonnistumisia.